Klanttevredenheid
9
Jim van der Zee

Wil je Jim van der Zee boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jim van der Zee voor een evenement.

Biografie Jim van der Zee

Geïnspireerd door zijn vader, die s ’avonds aan zijn bed liedjes voor hem speelde, begon Jim toen hij 6 was te oefenen op gitaar. Na de middelbare school studeerde hij verder aan het conservatorium in Amsterdam. Hier leerde hij zijn stem te gebruiken en verbeterde hij zijn gitaarspel.
 
In de zomer maanden trok Jim door Europa en Amerika. Hij ontwikkelde het talent om een publiek aan te trekken op vrijwel ieder plein in iedere stad. Regelmatig stond er tot 350 man de straatmuzikant te bewonderen. Door zijn camper te gebruiken als een rijdende woning, wist Jim rond te komen van de munten uit zijn gitaarkoffer.
 
Na ervaring te hebben opgebouwd in bars, surfkampen en op straat besloot Jim zijn muziek te delen met een groter publiek. In 2017/2018 nam hij deel aan The Voice of Holland. Jim van der Zee wint het achtste seizoen van The Voice of Holland. De zanger zat in het team van zangeres Anouk. Met zijn hartverwarmende nummers en overweldigende optredens bracht Jim het publiek iets dat ze nog niet eerder hadden gezien. Direct na het winnen van deze titel richtte Jim zich op zijn eerste album. Het debuutalbum met de naam ‘Where I Come From’. Slechts vijf weken na zijn avontuur bij ‘The Voice’ weet Jim al een volledig album uit de grond te stampen.
 
Sinds het winnen van de show staat Jim in het middelpunt van de aandacht. Jim en zijn band begonnen langs de Nederlandsen festivals te touren en speelden onder andere op Concert@Sea, The Amsterdam gay pride, het Amsterdam Prinsengrachtconcert en voor de koninklijke familie op koningsdag.
 
Jim was ook winnaar van het tv-programma Better Than Ever. In dit programma nemen oud-deelnemers van talentenjachten als Idols, X-Factor en The Voice of Holland het tegen elkaar op en blikken samen terug op deze ervaring.
 

Jim van der Zee boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jim van der Zee boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Jim van der Zee boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jim van der Zee
Jim van der Zee
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095