Klanttevredenheid
9
Jill Helena

Wil je Jill Helena boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jill Helena voor een evenement.

Biografie Jill Helena

Jill Helena is een geboren entertainer, ze is een powerhouse vocalist met een look, een stijl en een voorkomen zoals geen ander en ze is klaar om door te breken in de muziek!
 

Jill Helena boeken voor jouw evenement

Ze heeft in het buitenland met verscheidene mensen gewerkt, waaronder top producers zoals Kevin Dorsey (Michael Jackson) DEEKAY (Missy Elliot, Jordin Sparks, Sugababes), King & White en vele anderen. In 2012 heeft ze meegedaan aan de TV show “The Winner Is..” en is als tweede geëindigd.
 

2013 markeerde een start van een nieuw hoofdstuk in Jill haar carrière, een tijd van groei en mogelijkheden. Haar eerste single “Runaway” werd in mei 2013 uitgebracht in Duitsland en is geproduceerd door het Duitse productie duo “King & White”. Daarnaast heeft ze meegedaan aan The Voice of Holland seizoen 4. Tijdens dit mooie avontuur heeft ze de bewuste keuze gemaakt om Nederlandstalig te gaan zingen. Dit heeft haar geen windeieren gelegd. Ze behaalde de finale en kreeg een nummer 1 hit met het nummer 'Als alle lichten zijn gedoofd'. In de periode na The Voice of Holland heeft Jill samen gewerkt met top producers Rob van Donselaar en Frans Hendriks (Guus Meeuwis, Trijntje Oosterhuis e.v.a.) waaruit haar duet met Thomas Berge ‘In m’n armen’ en haar single ‘Mama zeg me’ zijn ontstaan.
 

Jill Helena boeken 

Sinds 17 oktober 2014 is Jill ook te horen op de nieuwe leader van Goede Tijden Slechte Tijden! Samen met Jaap Reesema heeft zij dit ingezongen.

Jill was begin 2020 te bewonderen in het programma 'All Together Now' waarin zij, by far, de beste van de avond was! Check haar finale optreden hieronder. 

Jill Helena boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jill Helena boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Jill Helena

Jill Helena boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jill Helena
Jill Helena
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095