Klanttevredenheid
9
Jhorrmountain

Wil je Jhorrmountain boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jhorrmountain voor een evenement.

Biografie Jhorrmountain

Jhorano Plet (21) groeide op in Amsterdam Zuid-Oost waar hij zijn jeugd doorbracht met lokale muzikanten. Dankzij zijn moeder werd hij gevoed met 80's en 90's helden, met R. Kelly als grootste invloed. 

Zijn toekomst leek op het voetbalveld te liggen, want Jhorr weet wel hoe je een balletje trapt, maar het wereldje beviel hem minder. De getalenteerde sporter zag al snel dat zijn plek buiten het Arena-stadion lag en stortte zich vervolgens volledig op de muziek onder de naam Jhorrmountain. Via YouTube regelde hij de beats, de raps deed hij zelf. "Gewoon gejat, dus, haha!" 

Tegenwoordig pakt hij het professioneler aan, met Blauwdruk Boothcamp als elite-opleiding die hem naar de top moet begeleiden. "Ik ben hier de enige persoon die nog maar net achter een mike staat, terwijl Frans een legende is in de rapgame en de rest ook al veel ervaring heeft. Ik wil heel graag leren hoe ik de beste teksten kan schrijven en het beste kan rappen. Boothcamp heeft me geleerd om eerlijk tegen mezelf te zijn, en tegen mijn collega's." Zijn volgende project: "Een soloplaat. Ik wil dat de mensen luisteren naar de boodschap die ik met mijn muziek wil overbrengen. Ik voel me op mijn best als ik kan optreden, dat is écht mijn wereld."

Jhorrmountain boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jhorrmountain boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Jhorrmountain boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jhorrmountain
Jhorrmountain
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095