Klanttevredenheid
9
Jeroen Post

Wil je Jeroen Post boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jeroen Post voor een evenement.

Biografie Jeroen Post

Van banketbakker tot allround entertainer! Ooit begon Jeroen Post als banketbakker moorkoppen en tompouce te maken, maar hij besefte al snel dat hij hier niet oud mee wilde worden. Nadat hij een korte tijd in de Boyband Velvet heeft gezeten is hij het gezicht van de populaire muziekzender TMF geworden. Je kunt dit wel een droombaan noemen, waarbij hij de wereldsterren als 50 CENT, Mariah Carey en Justin Timberlake voor de camera mocht interviewen.

Jeroen Post boeken

Dat Jeroen niet stil zit mag wel duidelijk zijn. Ook als DJ weet hij het nodige los te maken bij zijn publiek. Elke winter is hij in Frankrijk en Oostenrijk als DJ/Presentator te vinden maar ook inde zomer toert hij 7 weken lang voor Spanje en Griekenland om vakantiegangers helemaal uit hun dak te laten gaan. 

Boekingen Jeroen Post

Druk en altijd onderweg is een kenmerk van het dagelijks leven van Jeroen. Sportief en gezond leven hoort ook zeker in zijn straatje, hij geeft daarom  voorlichting op scholen aan jongeren over voeding en beweging. Jeroen: ‘Jongeren bewust maken van een gezonde leefstijl is noodzakelijk, zeker met het overgewicht wat drastisch toeneemt in onze maatschappij.’

Jeroen Post boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jeroen Post boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze entertainer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Jeroen Post boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jeroen Post
Jeroen Post
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095