Klanttevredenheid
9
Jeckyll & Hyde

Wil je Jeckyll & Hyde boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jeckyll & Hyde voor een evenement.

Biografie Jeckyll & Hyde

Wat begon als een project van de succesvolle producer, Maarten Vorwerk groeide razendsnel uit tot een groot succes. Het was een grondlegger van de Jumpstyle hype die heel Nederland veroverde. Toen is Jeckyll & Hyde geboren.

Jeckyll & Hyde boeken

Na vele clubhits kwam hun grote doorbraak met de hit “Frozen Flame”. De daaropvolgende single “Freefall” bereikte de Nummer één positie in de Nederlandse Top 40 en de Poolse Airplay Chart. Deze hits samen behoorde toen tot de best verkochte singles.

In een mum van tijd wist Jeckyll & Hyde heel Nederland aan het jumpen te krijgen. Het was niet meer weg te denken in de clubs maar ook op de schoolpleinen en de woonkamers werd er flink gejumpt. Dankzij de Lego Video clip van Jeckyll & Hyde wilde iedereen zijn moves showen. En hiermee zijn de eerste ‘Viral Videos’ in Nederland ontstaan. Ook verscheen hun debuut album dat maar liefst 18 weken in de album lijst stond.

Boekingen Jeckyll & Hyde

Na een lange reeks van wel meer dan 400 optredens in het Binnen en Buitenland is uiteindelijk besloten om te stoppen met de act. Nu, na een kleine 10 Jaar is Jeckyll & Hyde weer terug om de stage wederom te veroveren!

Jeckyll & Hyde boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jeckyll & Hyde boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Jeckyll & Hyde boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jeckyll & Hyde
Jeckyll & Hyde
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095