Klanttevredenheid
9
Je Moeder

Wil je Je Moeder boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Je Moeder voor een evenement.

Biografie Je Moeder

Beeld je in dat je moeder zou DJ’en. Waarschijnlijk is je eerste reactie ‘Néé joh!’, maar als DJ Je Moeder ben ik serieus!  
Nu denk jij natuurlijk: wie the f*ck is DJ Je Moeder? In de 80’s ontpopte ik me tot DJ. In meerdere clubs heb ik mogen draaien. Ik ben er helaas best lang tussenuit geweest. Ik werd moeder maar het was vroeger eigenlijk not done om als vrouwelijke DJ je brood te verdienen. Toch ben ik altijd bezig gebleven met muziek. In club Lantaren/De Venster in Rotterdam stond ik bijvoorbeeld vooraan bij een van de eerste concerten van U2 in Nederland. In de tachtiger jaren draaide ik punk en new wave. Hoe obscuurder, hoe leuker.

Qua muziek hou ik mij de laatste jaren voornamelijk bezig met Old- en Newskool Hip Hop en R&B. Ook in combinatie met Motown.  Mijn liefde voor muziek combineer ik tot mijn eigen stijl en verover daarmee de DJ-scene. De platten Dang! van Anderson Paak met Mac Miller, Bad Girl van Usher, de nummers van Marvin Gaye, Black Eyed Peas, Snoop Dogg Tupac, Drake en Kanye West kan ik elke dag draaien. 
Maar ook Sor, S10, SMIB, Yung Nnelg, Faberyayo en The Opposites kan ik zeer waarderen. Mijn lijstjes veranderen met de dag.

Gewoon doen waar je écht gelukkig van wordt. Op een avond ontmoette ik Ron Simpson, founder van The Avocado Show en voormalig MC bij Girls Loves DJ’s. Hij bedacht mijn naam. De uitdaging heb ik aangenomen. DJ Je Moeder was een feit. Vroeger draaide ik vinyl. Nu moest ik omscholen naar digitaal. Dat betekent oefenen op mijn Pioneer DJ Gear en ervoor gaan! Ik heb véél lessen genomen o.a. bij de DJ School in Amsterdam, een workshop bij Deejay Abstract, bij DJ Okkie en bij de Kroepoekfabriek in Rotterdam-Vlaardingen.

Het DJ’en is niet zomaar weer op mijn pad gekomen. In 2013 stond mijn leven totaal op z’n kop. Er was geen garantie op de toekomst en positieve vooruitzichten waren ver te zoeken. Ik mag wel zeggen dat door mijn optimisme en doorzettingsvermogen en hulp van mijn man en kinderen ik er weer bovenop ben gekomen.

In 1982 op 18-jarige leeftijd begon mijn DJ-avontuur. In de tussentijd heb ik onder andere voor televisie en verschillende (film)festivals gewerkt. Nu ben ik weer DJ en ik ben zo blij! Ik wil mensen vermaken en een goede tijd bezorgen. Als DJ Je Moeder kom ik graag mijn mix bij je laten horen!  Let’s do this! Boek DJ Je Moeder. Het is geen feest als je moeder niet is geweest…

Je Moeder boeken doe je bij Viking Entertainment!

Je Moeder boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Je Moeder
Je Moeder
Je Moeder
Je Moeder

Je Moeder boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Je Moeder
Je Moeder
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095