Klanttevredenheid
9
Jan van Brusselband

Wil je Jan van Brusselband boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jan van Brusselband voor een evenement.

Biografie Jan van Brusselband

Bij het ontstaan in 1996 was de richting die de band op wilde al snel bepaald: sfeervol en aanstekelijk met teksten in de eigen taal. Al na een jaar bracht Jan van Brusselband zijn eerste single uit. Meerdere singles en albums volgden. In combinatie met de energieke liveshows is Jan van Brusselband uitgegroeid tot een folkband van formaat. Het gebruik van tin-whistle en accordeon is kenmerkend voor het geluid van de band. Aangevuld met een scheurende gitaar is de slogan 'fris, folky en het rockt' dus zeker van toepassing! Recensies betitelen de stijl van de band als vrij uniek.

Van een optreden op de lerarenopleiding, waar de jongens destijds allemaal studeerden, is de band doorgestoten naar festivals, waaronder Oerol. Het is duidelijk dat de Jan van Brusselband zich thuis voelt in grote mensenmassa's van festivals en feesttenten, maar ook in de gezelligheid en intimiteit van het café.

Na een aantal singles maakte de band  een volwaardig album, Bruxelles Central; een album met een grote diversiteit aan nummers, waarin de energie van de band duidelijk naar voren komt. Hiermee werd het 10-jarig bestaan van Jan van Brusselband gevierd.

Er werd een platencontract getekend bij Berk Music. Een jaar later wordt de single 'Twee Emmertjes' uitgebracht, een bewerking op het volksliedje met het welbekende dansje. De single haalde de 35ste positie in de Top 100. Daarna volgden de singles Thuis, Mannen van Stavast en Dronken Zeeman. Niet veel later verscheen het tweede album: LOS!

De Jan van Brusselband levendiger dan ooit!

Jan van Brusselband boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jan van Brusselband boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Jan van Brusselband
Jan van Brusselband
Jan van Brusselband

Jan van Brusselband boeken?

EUR Prijs v.a. € 1760,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jan van Brusselband
Jan van Brusselband
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095