Klanttevredenheid
9
Jan Kersten muziek entertainer

Wil je Jan Kersten boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jan Kersten voor een evenement.

Biografie Jan Kersten

Jan is een geboren Music Entertainer die vrijwel zijn hele leven al bezig is met muziek. Op de leeftijd van 8 jaar kreeg dit al concreet vorm door pianoles, dit heeft Jan 9 jaar gehad.

Dat muziek Jan in de genen zit is niet vreemd, zijn vader was in de jaren 50 ook actief als beroepsmuzikant. Samen met Jan en zijn 3 zusjes traden ze regelmatig op onder de naam MimfiOrkest.
Toen hij de leeftijd van 17 had bereikt kwam Jan terecht in de formatie Cabanda. Naast zijn ervaringen als Solo muzikant was dit een goede leerschool om ervaring binnen een band op te doen. Na 4 jaar kwam dit avontuur voor Jan tot een einde en wilde hij zijn horizon verbreden.

De vervolgstappen waren meerder samenwerkingen op diverse gebieden waaronder de het Trio Tonny Vogel en Duo Jackpot.
IdemDito is de meeste recente samenwerking naast zijn succesvolle solo carrière.

Of het nu gaat om een bruiloft, receptie, openbaar optreden of thema-avond, Jan zorgt voor een gegarandeerd muzikaal succes. Met meer dan 800 nummers in zijn portfolio kan hij met vrijwel elk genre uit de voeten. Jan zingt altijd live en begeleidt zichzelf op keyboard of accordeon. Met deze instrumenten, in combinatie met de zeer professionele audio-installatie, zorgt Jan ervoor dat u geen hele band meer nodig heeft om een gevarieerde en muzikale avond te verzorgen.

Jan levert een full-package als het gaat om audio en licht. Met een eigen professionele audio- en lichtinstallatie zorgt Jan er voor dat de totale muziekbeleving klopt.

Kortom; Jan is met zijn bühne ervaring dé man om van een feestelijk gelegenheid ook écht een feest te maken.

Jan Kersten boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jan Kersten boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Jan Kersten muziek entertainer boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jan Kersten muziek entertainer
Jan Kersten muziek entertainer
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095