Klanttevredenheid
9
Jaman

Wil je Jaman boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jaman voor een evenement.

Biografie Jaman

Jaman boeken doe je voor elke gelegenheid. Jaman is geboren en getogen in het mooie Overijssel en van kleins af aan was hij al te vaak te vinden op podia en feesten in de buurt. Sinds 2011 heeft Jaman naam gemaakt in het Nederlandstalig circuit. Zijn singles ‘Goede Vader’ en ‘Gewoon Weer Opnieuw’ die in dit jaar uitkwamen, hebben Jaman doen beseffen dat hij van zingen, zijn allergrootste hobby, zijn werk kon maken. Elk nummer brengt Jaman met veel gevoel. Het debuutalbum van de zanger, ‘M’n Dromen’, verscheen in 2012 en dat leverde in drie hitsingles op in datzelfde jaar. Bekijk hier de video's van Jaman. Jaman heeft een geweldige uitstraling en weet altijd de aandacht van het publiek te trekken met zijn warme stemgeluid. Jaman is enthousiast en weet van elke gelegenheid een groot feest te maken.
 

Jaman boeken

Door Jaman te boeken, sta je garant voor een geweldig feest. De ene na de andere hit heeft de Nederlandstalige zanger en ondertussen is populair in vele zalen in heel Nederland. Op elke bühne voelt hij zich als een vis in het water en overal waar Jaman optreedt, krijgt hij het publiek in een feestelijke stemming. Dit komt vooral door zijn lekkere feel good nummers, met een licht melancholieke klank erdoor, die uiterst aanstekelijk werken. Jaman weet dat hij zijn eigen stijl moet beschermen, maar hij is ambitieus en hij wil meer. Eén ding is zeker, Jaman heeft zich blijvend gevestigd in de hogere segmenten van de Nederlandse muziekindustrie.

Check Jaman's nieuwst single 'Die Ster Dat Ben Jij' hieronder!

Jaman boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jaman boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Jaman
Jaman
Jaman
Jaman
Jaman
Jaman

Jaman boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jaman
Jaman
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095