Klanttevredenheid
9
Jacqueline Govaert

Wil je Jacqueline Govaert boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Jacqueline Govaert voor een evenement.

Biografie Jacqueline Govaert

Na het afscheid van Krezip in 2009 heeft Jacqueline Govaert hard gewerkt aan haar solodebuut. En zo kwam op 30 augustus 2010 haar eerste soloplaat 'Good Life' uit!  Voor de plaat heeft Jacqueline, naast de songs die ze alleen heeft geschreven, samengewerkt met Alex Callier (Hooverphonic), Joost Zweegers (Novastar), JanPeter Hoekstra (Krezip) en Tjeerd Bomhof (Voicst). Het album wordt geproduceerd door Alex Callier en opgenomen in de Brusselse ICP Studio's.

In 1999 brak Jacqueline Govaert door met de band Krezip waarmee zij jaren tot de top van de Nederlandse pop/rock scene behoorden. Ze scoorden grote hits met o.a. 'I Would Stay', 'Out Of My Bed', 'All My Life' en 'Sweet Goodbyes'. Na een 12-jarige carrière maakte de band bekend te zullen stoppen. 

Met haar album ‘Songs To Soothe’ tourde Jacqueline Govaert langs uitverkochte poppodia en wist ze festivals opnieuw voor zich te winnen. Ze trok door heel Nederland met haar eerste theaterprogramma ‘Zo Zit Dat Dus’. Tijdens de voorstellingen stonden de nummers van haar nieuwe album centraal. Momenteel is Jacqueline druk bezig met schrijven van nieuw materiaal.

Jacqueline Govaert boeken doe je bij Viking Entertainment!

Jacqueline Govaert boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Jacqueline Govaert boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Jacqueline Govaert
Jacqueline Govaert
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095