Klanttevredenheid
9
JA! Quizband boeken

Wil je JA! Quizband boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van JA! Quizband voor een evenement.

Biografie JA! Quizband

Een frisse nieuwe en bijzonder leuke show waarbij het publiek interactief mee doet met de band.

Zangeres Jolanda Knecht (bekend van meer dan 100 theatershows in de Benelux met ADELE Project, speelt samen met haar 3 koppige band (gitaar, bas, piano), verrassende akoestische versies van overbekende nummers. Denk hierbij aan “top 40" hits uit de jaren 70-80-90-00-10 van onder andere Rick Astley, Ilse Delange, DuranDuran, Sting, Borsato en nog vele anderen die in een kompleet nieuw jasje gestoken zijn.

En “nee", dit is niet het zoveelste coverbandje dat nummers akoestisch speelt, maar het gaat hier om prachtige nieuwe akoestische arrangementen, vertolkt door een van de beste zangeressen van Nederland.

Maar… er is meer….

Iedereen kan tijdens de show meedoen aan een "pub quiz" met vragen over de liedjes, artiesten etc… Per liedje zijn er maximaal 2 quiz vragen, maar er is bijvoorbeeld ook een “intro ronde”, “de plaat & zijn verhaal” en nog veel meer. Middels de speciale “Ja! Quiz app” (te laden op een smartphone met een QR-code) is het super makkelijk om mee te doen. De combinatie van de warme zang, de geweldige nummers en het quiz element zijn een sleutel voor een actieve maar ook ontroerende show!

JA! Quizband boeken doe je bij Viking Entertainment!

JA! Quizband boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
JA! Quizband boeken
JA! Quizband boeken
JA! Quizband boeken
JA! Quizband boeken

JA! Quizband boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
JA! Quizband boeken
JA! Quizband boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095