Klanttevredenheid
9

BTMS (Black Tie Monkey Squad) boek je bij Viking

Black Tie Monkey Squad boeken - Show
Wanneer je Black Tie Monkey Squad boekt wordt deze te gekke live show uitgevoerd door een aantal top performers. Deze performers worden ondersteund door een professionele licht- en videoshow. Hierdoor is Black Tie Monkey Squad een niet te missen act op je event! Spektakel gegarandeerd. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ze zijn eigenwijs, onvoorspelbaar, hebben irritant veel energie en zijn niet in een hokje te plaatsen. Uniek in hun soort en een lust voor het oog! 
Want laten we eerlijk zijn... “Luisteren doen we met onze ogen, toch?”   

Bereid je voor op de vocale hoogstandjes van een beeldschone zangeres met een gouden keeltje, een ras entertainer die zelfs de beveiliging en het barpersoneel “van-links-naar-rechts” weet te slepen en 4 bandleden die als enigste doel hebben: De harten van het (vrouwelijke) publiek veroveren!

Dit is BTMS! 
Een muzikale sensatie waarin good vibes en interactie met het publiek op de eerste plaats staan. 
Combineer dit met een tot in de puntjes uitgewerkte live show en het voelt alsof je een internationaal popconcert beleeft!
Het zorgvuldig gekozen repertoire zorgt ervoor dat zelfs de muurbloempjes tot leven komen. Van Dance tot Disco, van Ronnie Flex tot Robbie Williams en van Bieber tot Bon Jovi. Een smeltkroes van verschillende stijlen verpakt in een BTMS jasje. De ultieme live experience voor jong en oud. 

BTMS: “Dit moet je gezien hebben!” 

BTMS boeken - Exclusief bij Viking Entertainment
BTMS is exclusief te boeken bij Viking Entertainment. Met kantoren door heel Nederland is er altijd een contactpersoon in jouw buurt. Neem anders ook een kijkje op onze Social Media kanalen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. FacebookTwitterYoutubeInstagram.

BTMS boeken?

EUR Prijs v.a. € 3995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095