Klanttevredenheid
9

Black Tie Monkey Squad boek je bij Viking

Black Tie Monkey Squad boeken ben je gegarandeerd van een geweldige avond met hoogstaand entertainmentgehalte. “One of a kind, high energy, internationaal en interactie”, aldus Black Tie Monkey Squad. Zo omschrijven zij zichzelf. Eigenlijk zijn dit wel alle aspecten die er voor zorgen dat om ver geblazen wordt. Deze band bestaat met een aantal bekende muzikanten met een groot talent, jarenlange podium ervaring, veel energy en passie. Het woord ‘coverband’ zet je gelijk in een ander daglicht.

De BTMS leden bestaan uit: Rudy, Femke, Joshua, Martin en Tommy. Bekijk hier de foto’s van Black Tie Monkey Squad. Zij kunnen zeker ingeschaald worden bij de grootste uit de entertainmentwereld en hebben daarom ook al vele mooie projecten achter hun naam mogen schrijven. Naast samenwerking met verschillende Nederlands bekendste artiesten of spelen op een hoog niveau in binnen- en buitenland. Niets is te gek voor deze band.

Deze band mag je zeker meerekenen in de top van het entertainmentcircuit. Je zou deze leden misschien nog herkennen van de bekende formatie BEAT IT. Black Tie Monkey Squad is een samenwerking aangegaan met Robin Wesley. Hij is een Musical Director/Producer. Door deze samenwerking is Black Tie Monkey Squad gelanceerd in Nederland. Robin is in de band verantwoordelijk voor de sound, creativiteit en de live show. Door dit alles heeft Black Tie Monkey Squad dadelijk zijn internationale “BTMS-sound” gecrëeerd.

In deze show worden de hits van nu afgewisseld met Pop, R&B, Dance, Rock en 90’s. Een muzikale avond waar je van begin tot eind indruk van bent. Hebben wij je interesse gewekt om Black Tie Monkey Squad te boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op om meer informatie op te vragen. Onze medewerkers staan voor u klaar om vragen rondom beschikbaarheid en prijs te beantwoorden.

Black Tie Monkey Squad boeken - Show
Wanneer je Black Tie Monkey Squad boekt wordt deze te gekke live show uitgevoerd door een aantal top performers. Deze performers worden ondersteund door een professionele licht- en videoshow. Hierdoor is Black Tie Monkey Squad een niet te missen act op je event! Spektakel gegarandeerd. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Black Tie Monkey Squad boeken - Exclusief bij Viking Entertainment
Black Tie Monkey Squad is exclusief te boeken bij Viking Entertainment. Met kantoren door heel Nederland is er altijd een contactpersoon in jouw buurt. Neem anders ook een kijkje op onze Social Media kanalen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. FacebookTwitterYoutubeInstagram.

BTMS boeken?

EUR Prijs v.a. € 3995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095