Klanttevredenheid
9
INCH

Wil je INCH boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van INCH voor een evenement.

Biografie INCH

Het lied “RIO” is bekend geworden door de formatie Maywood, die er in de jaren 80 een wereldhit mee heeft gescoord.

Enkele jaren geleden is Maywood nieuw leven ingeblazen en werd Inge de nieuwe donkerharige wederhelft van Alice Maywood. Inge werkte eerder als studiozangeres en zij is dan ook te horen op diverse producties. 

Alice en Inge maakte en revivaltournee met als hoogtepunt een optreden voor een uitverkocht sportpaleis in Antwerpen. De nieuwe "RIO" is het eerste soloproject van Inge, die vanaf nu met de artiestennaam “INCH” door het leven zal gaan.

Deze nieuwe versie van “RIO” is een swingende uitvoering geworden. Het tempo is aangepast aan de tijdgeest van het moderne heden, waardoor het lied ongetwijfeld  in de smaak zal vallen bij jong en oud. Het lied is geproduceerd door Roel Jongenelen (bekend van o.a. VOF de KUNST, New Kids & Corry Konings, en vele andere artiesten).

De nieuwe “RIO” zal ook in het buitenland worden gereleased zoals in de Latijns-Amerikaanse landen maar ook in Rusland en zelfs in Japan.

INCH boeken doe je bij Viking Entertainment!

INCH boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
INCH
INCH

INCH boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
INCH
INCH
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095