Klanttevredenheid
9
Iceman

Wil je Iceman boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Iceman voor een evenement.

Biografie Iceman

De Marokkaanse rapper ICE heeft een mythische status binnen de Nederlandse hiphopscene en loopt langer mee dan je misschien door zou hebben. Met een feature op de single ‘Pistola’ van Murda en een gastoptreden in de 101Barz sessie van Lange heeft Nederland een sneak-peak kunnen krijgen van deze superster in wording.

ICE, een afkorting van ‘Iceman’, heeft z’n straatnaam te danken aan zijn vader die tot op de dag van vandaag het lekkerste ijs van Rotterdam en omstreken verkoopt. ICE beschikt over de overtuigingskracht van een fanatieke marktkoopman en heeft de bijzondere gave om binnen dertig minuten een plekje in ieders hart te veroveren met zijn zwarte humor, spraakmakende verhalen en innemende persoonlijkheid. Hiermee speelde ICE zichzelf in de kijker bij Ali B die hem een tekende bij zijn platenlabel TRIFECTA.

De rapper maakt naar eigen zeggen muziek voor ‘mensen die roekeloos rotondes nemen, shie gekke boete krijgen en het morgen weer doen’. Hiphop met autobiografische teksten, vaak met luchtige ondertoon, altijd oprecht.

Het officiële startschot van de carrière van ICE vond plaats met debuutsingle Smith & Wesson. Inmiddels ligt er een stapel ijzersterke tracks klaar waarmee ICE klaar is om de hele game te kantelen. Alles hier is barkie.

Iceman boeken doe je bij Viking Entertainment!

Iceman boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Rapper. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Iceman boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Iceman
Iceman
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095