Klanttevredenheid
9
Het Zomerverblijf

Wil je Het Zomerverblijf boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Het Zomerverblijf voor een evenement.

Biografie Het Zomerverblijf

Het Zomerverblijf is een pop-up themafeest zodat je in een tijd met en na Corona weer op een veilige manier een feestje kunt organiseren. “ Het Zomerverblijf “ biedt uitkomst. Het is een concept - een programma boordevol entertainment - speciaal ontwikkeld voor het "nieuwe normaal" en daarmee dus ook alle toekomstige feesten.

Het Zomerverblijf is een knus, muzikaal & (eventueel) culinair themaprogramma van zo’n 3 uur. Uitermate geschikt voor privé-feesten maar ook personeelsfeesten, buurtfeesten en bedrijfsevenementen. Het kan thuis, in je eigen voor- of achtertuin, op de bedrijfsparkeerplaats, in de plaatselijke boomgaard of elke andere buitenlocatie waar je met inachtneming van de 1,5 meter kunt samenkomen. Indien er voldoende overkapte ruimte aanwezig is, kan het ook binnen plaatsvinden.

Het Zomerverblijf is kleinschalig en gezellig. Kleinschalig in de zin van dat er niet meer dan het aantal toegestane mensen (volgens het RIVM ) per keer aanwezig kunnen zijn. De muziek is akoestisch en omwille van het bereik soms licht versterkt. De muzikale invulling wordt verzorgd door Ingrid Striek, Theo Dahm, Ruud van den Broek en/of Bert Kabelaar. Al jarenlang vakkundige muzikanten en fulltime professioneel werkzaam in de entertainmentbranche. 

Er zijn 4 Zomerverblijf pop up thema’s waaruit gekozen kan worden;
•    Urlaub im Hintergarten met Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen
•    ’n Lach & ‘n Traan aan de Costa del Solder met de Bontgenoten
•    The Summer of 2020 in je eigen Top 2000 Pub met Lipstick Sunset
•    Tequila Sunrise around the Campfire met Tennessee Outlaw

Het Zomerverblijf boeken doe je bij Viking Entertainment!

Het Zomerverblijf boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit Pop-Up concept. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Het Zomerverblijf boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Het Zomerverblijf
Het Zomerverblijf
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095