Klanttevredenheid
9
Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen

Wil je Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen voor een evenement.

Biografie Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen

Tijdens het wekelijks baantjes trekken van Antje in zwembad “ de Plons “, om zodoende het dagelijks leed van zich af te spoelen, gebeurde het. Hier kwam ze wekelijks een aantal sportieve bakkers tegen die zich verenigd hadden als zwemgroepje, onder de naam “ die Kaiserbrötchen “. Na een uurtje heerlijk zwemmen stonden deze “ Brötchen “ onder de douche nog minstens een kwartier hun favoriete duitse schlagers te galmen. Antje raakt hiervan zo onder de indruk dat ze besloot contact te leggen. Maar hoe ? De voorraad apfelkorn in de kantine bood uitkomst.
Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen was een feit.

Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen is ontstaan begin 2018 als avond-act tijdens        “ de Dag van het Levenslied “ te Nijmegen. De kern van de band bestaat uit Ingrid Striek - zang ( the Dutch Cher ), Theo Dahm – gitaar & mandoline   ( Alfredo Krijtlijn & de Grasmaaiers en vele Smart-Acts ) en Ruud van der Broek – accordeon ( de Gemeentereiniging ). Allen hebben jarenlang full time professionele gewerkt in de muziek- en entertainment branche. Wanneer de gelegenheid daarom vraagt wordt het trio uitgebreid met de Gebr. Van den Heuvel ( Jansen & Tilanus ). Het repertoire bestaat uit de klassieke Duitse & moderne Schlagers ( Kufstein, Du, Atemlos etc.. ) en de iets meer stevige Duitse populaire muziek ( Skandall am Rosi etc..). 

Boek ook Blonde Bonnie & de Badmusten voor je smartlappen festival of voor een sfeerverhogend mobiel akoestisch optreden de Lipstick Sunset. 

Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen
Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen
Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen

Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen
Antje Apfelkorn & die Kaiserbrötchen
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095