Klanttevredenheid
9

Wil je Het Comité Orkest boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Het Comité Orkest voor een evenement.

Biografie Het Comité Orkest

Een perfecte combinatie van muziek, comedy en ceremoniemeesterschap.

Vaak zijn er bij een evenement ook ceremoniële zaken te regelen: er moeten mensen worden aangekondigd, bedankt, geïntroduceerd of uitgezwaaid.

Ook dat kunt u overlaten aan Het Comité Orkest. Zij presenteren de avond op geheel eigen wijze. Muzikaal, theatraal, cabaretesk en met een enorme variatie krijgt het evenement de sfeer van een volwaardige theatershow!

Zorgt u voor goede achtergrondinformatie, dan kan er zelfs gespeeld worden met spitsvondige teksten in de aankondigingen of zelfs, hele acts op maat gemaakt worden.

Bart de Rijk (acteur, theatermaker, muzikant en frontman van HCO)heeft een jarenlange ervaring in circus, theater, film en muziek. Hij zorgt er voor dat je met talenten in deze diverse disciplines, een perfecte timing, een grote dosis inventiviteit, muzikaliteit en variatie, een hoogwaardig avond vermaakt kunt creëren zonder dat het al te veel moeite lijkt te kosten!

Uw evenement loopt pas gesmeerd wanneer Het Comité Presenteert!

Het Comité Orkest boeken doe je bij Viking Entertainment!

Het Comité Orkest boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Het Comité Orkest boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095