Klanttevredenheid
9
Het Comité Orkest

Wil je Het Comité Orkest boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Het Comité Orkest voor een evenement.

Biografie Het Comité Orkest

Het Comité Orkest bestaat uit drie enorm ervaren muzikanten die op geheel eigen wijzen de grootste hits uit de top 2000 ten gehore brengen. De muzikanten beschikken over een enorme muzikaliteit en een grote dosis entertainment en humor die zij dan ook met grote regelmaat inzetten.

Het Comité Orkest boeken

Het Comité Orkest maakt hun eigen arrangementen zodat het voor kan komen dat je favoriete nummer een geheel andere feeling krijgt. Maar maakt u zicht geen zorgen, de arrangementen zijn dusdanig herkenbaar dat er altijd uit volle borst meegezongen kan worden!

Boekingen van Het Comité Orkest

Op het podium speelt de band versterkt en is de bezitting: piano, drums en contrabas gecombineerd met 3 stemmige vocalen. Maar ook mobiel is de Het Comité Orkest in te zetten. De bezetting bestaat dan uit: accordeon, trommel, contrabas en de 3 stemmige vocalen. Zo zijn ze overal in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan uw personeelsfeest, vrijdagmiddag borrel, verjaardagsfeest, festival, jubileum, braderie, winkelcentrum en veel meer.

Het Comité Orkest boeken doe je bij Viking Entertainment!

Het Comité Orkest boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit orkest. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Het Comité Orkest boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Het Comité Orkest
Het Comité Orkest
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095