Klanttevredenheid
9
Hello August

Wil je Hello August boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Hello August voor een evenement.

Biografie Hello August

 Hello August, het rebelse, sexy duo neemt geen blad voor de mond met eerste single Wrong Chick.

Ze zijn begin twintig, maar weten precies wat ze willen. Hello August, een duo gevormd door de stoere powervrouwen Laura en Rachel. Hun frisse, eigenzinnige persoonlijkheden laten ze zien via hun social media waar followers een kijkje in het leven van dit muzikale duo krijgen. Vanuit twee verschillende perspectieven bespreken ze onderwerpen zoals fashion, sex, vriendschap en vrouwelijkheid op hun sociale platformen en schrijven zij hierover in de muziek die ze maken.

Hello August boeken

Hello August is de afgelopen 1,5 jaar bezig geweest met onder andere producers in de UK om te werken aan hun eigen sound en om hun eigen kijk op het leven daarin te verwerken. Wrong Chick is het eerste wapenfeit van de twee. Zowel de tekst ‘you just f#cked with the wrong chick”, als de bijbehorende video die geschoten is in het Grand Armour hotel in Parijs van de eerste single laten zien dat met deze twee niet te spotten valt.
Wrong Chick werd in de week voor release al dagelijks gedraaid op Q-Music, waar het glansrijk door ‘Repeat of niet’ kwam. Ook werd de single ‘gemaakt’ op Radio 538’s ‘Maak het of kraak het’, met maar liefst 75% van de stemmen van de luisteraars.

Boekingen Hello August

Hello August komt voor uit het creatieve brein van de Nederlandse Anika Bostelaar, die op haar 15e verhuisde naar London en werd ontdekt door het management van de Spice Girls en vervolgens een record deal tekende bij Simon Cowell. Anika boekte internationaal successen met de groep Girl Thing.

Hello August boeken doe je bij Viking Entertainment!

Hello August boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit duo. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Hello August boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Hello August
Hello August
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095