Klanttevredenheid
9
Graffiti workshop

Wil je Graffiti workshop boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Graffiti workshop voor een evenement.

Biografie Graffiti workshop

Laat kinderen hun creativiteit uiten met een spuitbus. Via infraroodstraling mogen kinderen naar hartenlust op het doek spuiten.

De achtergronden in de applicatie kunnen vooraf worden voorzien van ‘branding’ door de opdrachtgever en eventueel geheel vervangen worden door een eigen visual. Ook is het mogelijk een silhouet of kleurplaat van een object en/of product als achtergrond te plaatsen. De deelnemers maken dan tijdens een evenement een creatie met uw object of product als basis.

Creatief en uitdagend
Voor jong en oud
Duur workshop: ± 1,5 - 2 uur
Van 1 tot 250 deelnemers
Inclusief een eigen hardboard plaat per deelnemer
Spuitbussen in de meest uiteenlopende kleuren
Professionele begeleiders met jarenlange ervaring

De gemaakte kunstwerken worden automatisch digitaal opgeslagen en nagestuurd per e-mail. Een extra optie is om de gemaakte kunstwerken tijdens het evenement te printen op glossy fotopapier en direct mee te geven aan de bezoekers. Ook kunnen de werken op een tijdelijke/actie website geplaatst worden waar de deelnemers ze de volgende dag kunnen downloaden. De bestanden worden opgeslagen als PNG in een formaat van 1024x768 en kunnen ook gebruikt worden als print op bijvoorbeeld t- shirts, stickers en visitekaartjes.

Technische informatie:
De standaard opzet van de Digi applicatie maakt gebruik van een projectie scherm van 300cm breed x 200cm hoog. Het grondoppervlak van de set up is ongeveer 300cm breed en 200cm diep. Een stroomaansluiting is vereist (230V). Uiteraard verzorgen wij de op- en afbouw van de installatie.

Let op!
Voor het beste visuele effect raden wij aan de applicatie in een omgeving te plaatsen die enigszins te verduisteren is. In direct of fel (zon)licht kan de applicatie niet gekalibreerd worden.

Graffiti workshop boeken doe je bij Viking Entertainment!

Graffiti workshop boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze workshop. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Graffiti workshop
Graffiti workshop
Graffiti workshop
Graffiti workshop
Graffiti workshop

Graffiti workshop boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Graffiti workshop
Graffiti workshop
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095