Klanttevredenheid
9
Gradalicious

Wil je Gradalicious boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Gradalicious voor een evenement.

Biografie Gradalicious

Gradalicious is te boeken in twee verschillende bands, waaronder Grada & The Lounge Factory en Grada & The Swing Jazz en Joy Band.

Grada & The Lounge Factory

Professioneel collectief van gedreven musici. Real live music, passievol gespeeld en bestemd voor zowel chique privé- als bedrijfsparty's alsmede voor op de grote podia en overige gelegenheden. Tot de ingrediënten behoren herkenbare jazzy, loungy, funky, rocky, soul en popsongs.
Het veelzijdige repertoire bevat bekende nummers die met unieke arrangementen swingend en dynamisch ten gehore worden gebracht. Muziek in topvorm met een touch of love voor het publiek. 

Grada & The Swing Jazz and Joy Band

Heb je Pokerface van Lady Gaga wel eens gehoord in de stijl van de OPWINDENDE DANSMUZIEK UIT DE JAREN 30? Of No Diggity van Blackstreet Ft. Dr. Dre in een Great Gatsby nachtclub stijl?
The Swing Jazz and Joy Band past hedendaagse popsongs aan naar de aanstekelijke Jazz, Latin, Swing muziek uit de jaren 30/50 Dit aangevuld met de zuidelijke roots van mijn muzikanten die er voor zorgen dat het publiek enthousiast raakt. Het concept is nu in Amerika razend populair bij jong en oud en trekt daardoor een breed publiek.

Zeer geschikt voor bedrijfsfeesten maar ook voor business diners waar er net iets meer ambiance gevraagd wordt dan achtergrondmuziek. Vaak worden er ook kleine concerten gegeven tussen de gangen door. Grada Jansen presenteert ook desgewenst als het om productintroducties gaat of andere bijzondere gelegenheden.
 

Gradalicious boeken doe je bij Viking Entertainment!

Gradalicious boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Gradalicious

Gradalicious boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Gradalicious
Gradalicious
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095