Klanttevredenheid
9
Gitarist Hans van Werf

Wil je Gitarist Hans van Werf boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Gitarist Hans van Werf voor een evenement.

Biografie Gitarist Hans van Werf

Hans is solo alleen te boeken op doordeweeksedagen.
Op vrijdag/zaterdag en zondagen alleen met hun trio.

Zijn naam is Hans van der Werf en hij is fulltime muzikant. U kunt hem als troubadour boeken. Hij zingt, speelt gitaar, accordeon en piano. Zijn repertoire breid zich uit van de jaren 60 t/m hedendaagse muziek en alles daartussen in. Een reis door de tijd, dat is waar hij voor gaat tijdens een optreden.

Gitarist Hans Boeken 

Uiteraard speelt hij als troubadour liedjes uit meerdere landen, hoofdzakelijk toch Engels en Nederlandstalige nummers. Zoals Johnny Cash, Elvis, Doe maar, Hazes, Boudewijn de Groot, Frank Boeijen maar ook speelt hij hedendaagse muziek zoals Nielson, Chilli peppers, Metallica en Avici, niets is hem te gek.

Hans werkt als troubadour veel met verzoekjes en vraag de mensen wat ze willen horen. Ook heeft hij een lijst met nummers die hij sowieso kan spelen. Verder kunt u zelf aangeven welke nummers u graag zou willen horen of welke stijl. Voor hem is het geen enkel probleem een aantal nummers in te studeren speciaal voor uw feest, graag zelfs, dan wordt zijn repertoire nog groter!

Gitarist Hans boeken voor jouw evenement 

Als troubadour is het natuurlijk het leukste als Hans rond kan lopen, zich tussen de mensen kan begeven. Mocht dit nu niet kunnen dan is het ook mogelijk dat Hans een goede geluidsinstallatie meebreng waarmee hij zijn instrument en zang kan versterken, dit hoeft helemaal niet hard te zijn hoor. Mocht het nodig zijn, dan kan de installatie ook gebruikt worden om iets over te zeggen via een microfoon of kan er muziek gedraaid worden.

Hij komt graag bij u langs als troubadour!

Gitarist Hans van Werf boeken doe je bij Viking Entertainment!

Gitarist Hans boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze muzikant. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Gitarist Hans van Werf
Gitarist Hans van Werf
Gitarist Hans van Werf
Gitarist Hans van Werf
Gitarist Hans van Werf
Gitarist Hans van Werf
Gitarist Hans van Werf

Gitarist Hans van Werf boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Gitarist Hans van Werf
Gitarist Hans van Werf
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095