Klanttevredenheid
9
Girls Love DJs

Wil je Girls Love DJs boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Girls Love DJs voor een evenement.

Biografie Girls Love DJs

Girls Love DJs aka Rob Zwart is een Amsterdamse DJ en producer die, samen met zijn mc, garant staat voor een energieke set.

Met optredens op onder andere Mysteryland, We Are Electric, Solar en Kingsday Festival is de act vanaf het begin in 'high demand'. Daarnaast host Girls Love DJs al 5 jaar de mainstage op Amsterdam Open Air en is hij verantwoordelijk voor de gigantische cross-over stage op Valhalla festival in de Amsterdamse RAI.

Ook internationaal gaat het hard en binnen afzienbare tijd werden China, Indonesië en Curaçao aangedaan en maakt de act al voor het derde jaar deel uit van de Totally Summer tour.

Het jaar 2015 staat voor vernieuwing en ontwikkeling, wat zich onder meer afspiegelt in de lancering van een eigen platen label genaamd Gum Pop Records. Op het label zullen naast originals van Girls Love DJs zelf, ook tracks en remixen van andere producers worden uitgebracht.

Girls Love DJs boeken doe je bij Viking Entertainment!

Girls Love DJs boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Girls Love DJs
Girls Love DJs

Girls Love DJs boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Girls Love DJs
Girls Love DJs
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095