Klanttevredenheid
9
Gio

Wil je Gio boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Gio voor een evenement.

Biografie Gio

Gio (Giovanni Jap-Ngie) was al een entertainer toen hij nog maar net kon lopen. Hij groeide op temidden van musici, zoals zijn oom die danste en rapte, zijn vader die zong en zijn opa die in een band zat. Al vanaf jonge leeftijd wist dat hij niets liever wilde dan op het podium staan. Op zijn zesde zat hij al in een dansgroep met zijn neefjes, waarmee werd opgetreden in clubs en discotheken. Daarbij heeft Gio aan diverse talentenjachten deelgenomen en gewonnen. 

De jonge Gio leerde zich al snel aan om zelf teksten te schrijven, melodieën te componeren en muziek te produceren. Hij begon op zijn achtste eigen liedjes te schrijven en was regelmatig in de studio te vinden. Ook toen al was hij een allround performer die de danspasjes van zijn idool Michael Jackson minutieus kopieerde en zich zo ook als danser steeds verder ontwikkelde. Naast Jackson staan ook Dru Hill en Jodeci hoog genoteerd in zijn idolenlijstje. Hij is pas twaalf wanneer hij voor zichzelf een complete show uit de grond stampt, met zijn eigen liedjes en een volledige choreografie. 

Gio tekent bij het managementbureau Talented-Unlimited en komt zijn carrière in een stroomversnelling. Hij staat op grotere podia, zoals dat van Kunstbende, De Megafestatie en diverse televisieprogramma's en krijgt een rol in de film 'Feestje!', waarin hij zijn zangtalent ten gehore brengt en zich daarmee ook introduceert bij het bioscooppubliek. 

Voor zijn debuutalbum tekent Gio een contract met platenmaatschappij Universal en vliegt hij naar Zweden om nummers op te nemen, onder productionele leiding van Jones / Jones van het La Carr team uit Stockholm. Daar neemt hij onder meer zijn eerste single 'Magic' op, die door clipkanaal TMF direct in de playlist wordt opgenomen als TMF Xclusive. Zijn eerste single is volgens Gio een goed voorproefje van wat van hem te verwachten valt: een mix van muzikale stijlen die het R&B-genre ontstijgt. "Ik wil niet vergeleken worden met Usher ofzo, ik heb mijn eigen Gio-stijl: sexy, "ruff' en gevarieerd. Het is niet alleen R&B, maar ook pop, reggae, dancehall, noem maar op. Met het nummer 'X-girl', dat als voorproefje op mijn album is uitgekomen, heb ik wel een liedje gemaakt om te pompen in de club, voor de liefhebber van pure R&B. Maar ik zal nooit in één stijl blijven hangen. Ik ben altijd hard aan het werk om mezelf als muzikant en entertainer te overtreffen. 

Gio boeken doe je bij Viking Entertainment!

Gio boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Gio
Gio

Gio boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Gio
Gio
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095