Klanttevredenheid
9
Gino Graus

Wil je Gino Graus boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Gino Graus voor een evenement.

Biografie Gino Graus

Gino Graus is geboren op 25 oktober 1999 in Den Bosch.

Hij was al aan het zingen, toen hij nog maar net kon lopen. Als men vroeg: "Gino, wat wil jij later worden?" antwoordde hij: "Ik wil zanger worden." Steeds heeft hij het weer over zijn grote voorbeeld Jan Smit. Hij houdt van een feestje en op familiefeestjes loopt hij voorop in de polonaise en verovert het liefst de microfoon om te zingen.

Na verschillende optredens zoals bij Wereld Kinderdag, Typisch Talent waarbij hij 6e werd. Niet veel later kwam zijn eerste single uit met de titel "Een vriend" waar ook een videoclip bij gemaakt is. Daarna lied hij zijn stemmetje overal horen o.a. Koninginnedag, Bevrijdingsdag en op de CD-presentaties.

Gino werd hij in Den Bosch de winnaar van het onderdeel Typisch Talent 2010. Gino mocht toen op het grote podium een optreden geven naast verschillende grote artiesten zoals Marianne Weber, Sieneke, Dirk Meeldijk en Django Wagner. Hij kon niet geloven dat hij als jongetje van 10 jaar daar mocht staan. Iedereen die je over Gino hoort praten vind het geweldig dat zo'n klein ventje op een groot podium nu al zijn mannetje staat.

De eerste single "Een vriend" gaat over een hond waar je veel plezier aan beleefd. Maar als de hond ouder wordt, moet je hem soms helaas in laten slapen. De tweede single "Jij bent de zon in mijn leven" gaat over zijn moeder die er altijd voor hem is en zal zijn. Het eerste album van Gino heet Stap voor Stap met daarop 7 liedjes die speciaal voor hem geschreven zijn en 3 covers. 

Gino's ouders vinden het heel leuk en ze helpen en ondersteunen hem waar mee ze kunnen. Zij zijn zelf ook een beetje muzikaal maar denken dat hij het talent toch van zijn moeder heeft. Gino's droom is om artiest te worden. Hij volgt hiervoor zanglessen en bekwaamt zich in zangtechnieken.

Op een dag kwam Gino Graus in contact met Grad Damen die vroeg of hij wat mocht schrijven en opnemen. Zo zijn de singles Wereldreis in een luchtballon en Dit wordt een hele mooie zomer ontstaan. Weer ging het wat beter. Zo kwam ook Grad met een kerstnummer geschreven door Emile Hartkamp getiteld Kerstmis ook dat kwam op single. Zijn album werd groots gepresenteerd in feestcafe De Kroon in Kerkrdriel.

Ronald Visch van Rood Hit Blauw is erg enthousiast over Gino's talent en heeft de Heintje medley en het album "UIT MIJN HART"  uitgebracht. Het album bevat 15 gevarieerde liedjes die geschreven zijn door Angelique van Ham, Johnny Hoes, Trudy Naarding en Grad Damen.

Gino Graus boeken doe je bij Viking Entertainment!

Gino Graus boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Gino Graus

Gino Graus boeken?

EUR Prijs v.a. € 625,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Gino Graus
Gino Graus
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095