Klanttevredenheid
9
Giel de Winter

Wil je Giel de Winter boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Giel de Winter voor een evenement.

Biografie Giel de Winter

De 30-jarige Giel de Winter is hét creatief brein achter het merk StukTV. In 2012 startte hij het YouTube-kanaal en voegden Stefan en Thomas zich bij hem. Gedrieën bleken zij een succesformule en kwamen met verschillende formats als: ‘De Woensdagopdrachten’, ‘Huis op Stelten’, ‘Puberende Bejaarden’, ‘De Stilste Show’, ‘Roadtrippers’ en ‘Jachtseizoen.

Door het format ‘Roadtrippers’ kreeg StukTV ook landelijke Tv-bekendheid, omdat dit werd uitgezonden op Veronica. Dit jaar wordt het succesvolle format ‘Jachtseizoen’ ook gemaakt voor op televisie wat uitgezonden gaat worden op SBS6.

In de tijd dat nog maar weinig mensen de kracht van YouTube kennen start programmamaker Giel de Winter zijn succesvolle YouTube-kanaal STUKTV op. Met inmiddels 2,5 miljoen abonnees en miljoenen views op hun video’s zijn ze wekelijks trending en behoort StukTV tot een van de grootste YouTube kanalen van Nederland. In 2018 leidt dit tot een succesvolle overname: John de Mol lijft StukTV in bij Talpa.

Daarmee is StukTV het eerste YouTubekanaal dat overgenomen wordt door een groot mediabedrijf. Giel wordt aangesteld als creative director en leidt de onlinetak van Talpa. Toch kent Giel ook de keerzijde van de medaille. Leven onder hoge druk als jonge ondernemer vraagt om het maken van keuzes. Maar hoe maak je de juiste keuzes voor jezelf en voor je team? Giel staat voortdurend ‘aan’ en juist die creatieve mind zorgt voor concepten met impact. Maar wat als altijd ‘aan’ staan ook structurele onrust kan geven?

Giel de Winter boeken doe je bij Viking Entertainment!

Giel de Winter boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze presentator. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Giel de Winter boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Giel de Winter
Giel de Winter
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095