Klanttevredenheid
9
Giddy Limit

Wil je Giddy Limit boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Giddy Limit voor een evenement.

Biografie Giddy Limit

Een 7 koppige coverband met als standplaats Eindhoven. Niks te groot voor een tuinfeest, en zeker niks te klein voor de grote podia en festivals. Muzikanten die reeds vele jaren actief zijn binnen de muziek, en dit op veel verschillende gebieden met verschillende stijlen.

De band in huidige bezetting bestaat sinds juli 2008. Een groep mensen die het erg goed met elkaar kan vinden en veel plezier heeft op en naast het podium. Tijdens optredens weet men dit plezier en enthousiasme over te brengen op het publiek. Door de verschillende achtergronden van de leden, brengt Giddy Limit een verrassende lijst nummers ten gehore. Van Engels tot Duits, en van Disco tot Rock. Laat je gaan op een avondje Giddy Limit. Feest! Zing en dans mee met Top 40 knallers, en ga uit je dak met nummers van weleer. Giddy Limit staat met recht iedere keer weer voor het hoogtepunt.

Giddy Limit boeken doe je bij Viking Entertainment!

Giddy Limit boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Giddy Limit
Giddy Limit
Giddy Limit
Giddy Limit
Giddy Limit

Giddy Limit boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Giddy Limit
Giddy Limit
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095