Klanttevredenheid
9
Gianski

Wil je Gianski boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Gianski voor een evenement.

Biografie Gianski

“Gewoon een Gappie uit Amsterdam-West”

Gianski (Gianni Arifi ’92) is een ras Amsterdammer met Kroatische roots die het Amsterdamse levenslied van Hazes mixt met de soul van D’angelo, daar een vleugje RnB sex bij gooit en dit alles topt met een rauw/edgy sausje hiphop/trap. Een interessante mix voor een zanger/producer afkomstig uit een muzikale zigeuner familie. Gianski is daarom ook niet zomaar in een ‘hokje’ te plaatsen en zijn wapenfeiten zijn dan ook zijn oprechte eigen levensliedjes. Songs die hij grotendeels zelf schrijft, produceert, arrangeert en opneemt in zijn studio. Naast de gitaar bespeelt Gianski ook de piano en zal hij binnenkort zijn eerste songwriter/publishing deal tekenen.

Op het moment brengt Gianski zijn muziek nog in eigen beheer uit, maar heeft hij inmiddels ook al diverse platendeals op tafel liggen. Gianski is geselecteerd voor de Popronde 2018, brengt donderdag 14 juni 2018 zijn nieuwe single “Stout”  uit en zal naar verwachting na de zomer zijn nieuwe Ep uitbrengen.

Gianski boeken doe je bij Viking Entertainment!

Gianski boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Gianski boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Gianski
Gianski
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095