Klanttevredenheid
9
Gers Pardoel boeken

Wil je Gers Pardoel boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Gers Pardoel voor een evenement.

Biografie Gers Pardoel

Je kunt wel zeggen dat Gers Pardoel één van de populairste rappers is in Nederland. Gers Pardoel startte zijn muziekcarrière met rappen bij anderen muziekproducties. Maar al snel kocht Gers Pardoel zijn eigen apparatuur, en wist hij Nederland te veroveren. Hits als “Bagagedrager” “Ik neem je mee” staan bij iedereen in het geheugen gegrift. Naast eigen hits droeg Gers Pardoel ook bij aan grote namen uit Nederland. Namelijk Marco Borsato en Guus Meeuwis. Inmiddels heeft Gers Pardoel al meer dan 50 miljoen views op Youtube en treedt hij op door heel het land. Bekijk hier de video's van Gers Pardoel. Vele festivals hebben Gers Pardoel al geprogrammeerd op hun festivals: Mainstage Pinkpop, Noorderslag, Vrienden Van Amstel Live, Solarfestival in Roermond en Outland Rotterdam zijn pas een paar namen uit een grote lijst aan festivals. Ook België scoort Gers Pardoel nummer 1 hits.

Gers Pardoel is een ideale te boeken act voor een feesttent of festival. Wij helpen je graag aan meer informatie over Gers Pardoel. Wij kunnen je vertellen over zijn beschikbaarheid en wat de prijs is van Gers Pardoel. 25 medewerkers door heel Nederland staan voor u klaar! Viking Entertainment is door de jaren heen een bekende naam in de entertainment industrie. Al meer dan 40 jaar verzorgt Viking Entertainment voor grote festivals, feesttenten, kermissen, cafés/kroegen, bruiloft en bedrijfsfeesten entertainment programma’s. Onze medewerkers weten waar ze over praten.
 

Gers Pardoel boeken doe je bij Viking Entertainment!

Gers Pardoel boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Gers Pardoel boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Gers Pardoel boeken
Gers Pardoel boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095