Klanttevredenheid
9
Frisz

Wil je Frisz boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Frisz voor een evenement.

Biografie Frisz

Samantha Klumper en Lindsy Schuman besloten een doorstart te maken. 2016 is het jaar geweest om alle puntjes op de i te zetten. Er is hard achter de schermen gewerkt aan de audities voor de nieuwe meidensensatie FRISZ. Na diverse online rondes, challenges en audities op het FRISZ Youtube-kanaal is Danique van Roosmalen de absolute nieuwe lid van de groep geworden.

'Frisz blijft optreden met de bekende Djumbo liedjes en gaan in de nieuwe combinatie werken aan nieuw repertoire', aldus Lindsy. De Djumbo liedjes blijven onderdeel van de show en er wordt gewerkt aan Frisze songs. Samantha: 'We zijn heel blij met Danique, ze past goed bij ons qua plaatje, talent en persoonlijkheid. Daarom hebben we veel zin om weer op de planken te staan!'. De drie meiden kunnen niet wachten. 'Ik ben erg dol op kids en ben heel blij om het nieuwe gezicht te zijn bij de meidengroep Frisz. Alle liedjes zijn al ingezongen en de dansrepetities zijn in volle gang', aldus Danique.

Vanaf nu gaan de meiden naast muziek hun Youtube-kanaal vullen met een kijkje in hun leven en de dingen die ze meemaken tijdens hun zangcarrière. Higher in the Sky is het eerste nummer wat begin maart 2017 uitgebracht is.

Frisz boeken doe je bij Viking Entertainment!

Frisz boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Frisz

Frisz boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Frisz
Frisz
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095