Klanttevredenheid
9
Fons en die van Ons

Wil je Fons en die van Ons boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Fons en die van Ons voor een evenement.

Biografie Fons en die van Ons

Na 50 jaar terug op de planken!

De meesten onder jullie zullen het zich waarschijnlijk allang niet meer herinneren, maar in de jaren ‘60 waren ze één van de bekendste en populairste bal orkesten van de lage landen.

Tot er in 1965 plots en totaal onverwacht een einde kwam aan het muzikale tijdperk. Fons en die van Ons gingen uit elkaar en alle muzikanten besloten hun eigen weg te gaan.

Toeval of niet, exact 50 jaar later, komen ze elkaar weer tegen en wonen ze allemaal in rusthuis De Grijze Muis. Herinneringen komen weer boven, dromen worden van onder het stof gehaald en nieuwe plannen worden gesmeed.

En met succes, want na 50 jaar staan ze terug op de planken en hoe!

Fons en Madeleine voelen zich opnieuw euh… jong en samen met hun vaste muzikanten zijn ze helemaal klaar om Vlaanderen en Nederland op zijn kop te zetten, en als het eventjes meezit ook de wereld te veroveren. Onder de noemer “jeugdig enthousiasme” of “oud zot” flitsen tijdens de show de hits van vroeger en nu zo aanstekelijk onweerstaanbaar voorbij uw neus, oren en ogen dat stilstaan zelfs geen optie meer is.

Meer dan ooit staan Fons en die van Ons garant voor een knap staaltje ingenieus muzikaal entertainment, humor en show!

Fons en die van Ons is meer dan een coverband, het is een totaal pakket van entertainment, humor en show! Het basisaanbod bestaat uit 3 elementen die gecombineerd kunnen worden tot zelfs een avondvullend programma: Onze denderende live show, de zeer grappige walk-around en Disk-Jockey FONS!

Laat u verrassen door de origineelste hit machine en partyband van Vlaanderen, laat u verrassen door Fons en die van Ons!

Fons en die van Ons boeken doe je bij Viking Entertainment!

Fons en die van Ons boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Fons en die van Ons
Fons en die van Ons

Fons en die van Ons boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Fons en die van Ons
Fons en die van Ons
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095