Klanttevredenheid
9
Floortje Smit

Wil je Floortje Smit boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Floortje Smit voor een evenement.

Biografie Floortje Smit

Floortje Smit is een Nederlands zangeres en heeft in de finale gestaan van de talentenshow Idols en The Voice Of Holland. Ze vervulde de rol van “Ozzy” in de rockmusical We Will Rock You. 

Floortje Smit boeken

Ook deed ze mee aan de soundmixshow met “Hero” van Mariah Carey, ze won de publieksprijs en eindigt als 4de. Toen ze deelnam aan Idols haalde ze de finale maar werd geplaagd door een keelontsteking. Na dit programma kreeg zij een platencontract bij The Entertainment Group en maakte ze de singles ‘Wake up’, ‘Starts with goodbye’, ‘Justice’ en ‘Blindspot’ en het album Fearless. Met Jerry Given nam zij de single ‘Town’ op.

Boekingen Floortje Smit

Ook lag er een rol klaar in de musical ‘We Will Rock You’ waarin zij de rol speelt van de sexy rebelse Ozzy. De musical heeft een verhaal die vertelt over 300 jaar in te toekomst waar mensen gemaakte muziek op eigen gemaakte instrumenten wordt verboden. Dit komt doordat er dan alleen digitale geproduceerde muziek is toegestaan. Een deel van de jeugd komt in opstand en de ‘ werkelijke’ muziek breekt door. 

Floortje doet opnieuw mee aan de derde editie van the voice of Holland waarbij ze mag kiezen uit vier coaches die zijn omgedraaid. Haar beslissende keus werd Roel van Velzen. Wanneer ze weer in de finale beland, wordt Floortje derde.

Floortje Smit boeken doe je bij Viking Entertainment!

Floortje Smit boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zangeres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Floortje Smit boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Floortje Smit
Floortje Smit
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095