Klanttevredenheid
9
Feestduo Tsjonge Jonge

Wil je Feestduo Tsjonge Jonge boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Feestduo Tsjonge Jonge voor een evenement.

Biografie Feestduo Tsjonge Jonge

Edwin Smits en Peter Smits (geen familie) kwamen elkaar in 2012 per toeval tegen en hadden alle twee de voorliefde van Hollandse feestmuziek. Edwin zat al in de muziek met drummen en Peter met o.a. cabaret, dus de link was snel gemaakt. De twee Brabanders, Edwin komt uit Helmond en Peter uit het pittoreske Bakel, begonnen samen te repeteren en al snel kwamen er leuke Hollandse setjes naar voren. Vandaag de dag maken ze sfeer op feesten en partijen, groot of klein, het maakt hun niet uit.

Feestduo Tsjonge Jonge boeken

Zo stonden ze o.a. op Park Hilaria (Hollandio tent) te Eindhoven, Drakenboot festijn te Helmond, Nederland Muziekland van SBS, Fijnfisjeniecafe van Omroep Brabant en noem maar op, maar ook voor huiskamerfeestjes, bruiloften, cafe’s, kermis, carnaval of verzorgingshuizen draaien ze haar hand niet om.

Feestduo Tsjonge Jonge boeken doe je bij Viking Entertainment!

Feestduo Tsjonge Jonge boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit feestelijke duo. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Feestduo Tsjonge Jonge boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Feestduo Tsjonge Jonge
Feestduo Tsjonge Jonge
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095