Klanttevredenheid
9
Feest DJ Danny

Wil je Feest DJ Danny boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Feest DJ Danny voor een evenement.

Biografie Feest DJ Danny

U wilt een knalfeest geven met een DJ, maar u wilt ook een zanger op uw feest? Stop met zoeken, wat dan is Feest DJ Danny de perfecte entertainer voor uw feest!
Danny’s belangstelling voor muziek begon op zeer jonge leeftijd. Op 4-jarige leeftijd liep hij al rond met een oude draagbare radio om zijn familie te vermaken. Dit was het begin van zijn liefde voor muziek.  Een aantal jaren later had hij zijn eigen drive-in show. Ook was hij DJ op de veelbeluisterde radiozender: het Gelders Geluid.
Feest DJ Danny is uniek, want hij draait, zingt en hij entertaint! Wat wilt u nog meer? Gedurende de avond pakt Feest DJ Danny (indien gewenst) regelmatig de microfoon om een aantal gezellige nummers te zingen.

Met meer dan 10 jaar bühne ervaring en honderden geslaagde feestjes achter zijn naam, weet Danny hoe hij feestgangers een fantastische avond moet bezorgen.
Danny beschikt over professionele apparatuur. Hij draait voor ieder wat wils: van Top 40 tot Rock, van Dance tot Trance, maar ook ’70-80-90-00’s’ en niet te vergeten de gezellige ‘Hollandse feestmuziek’. Hij is dus van alle markten thuis.

Feest DJ Danny boeken doe je bij Viking Entertainment!

Feest DJ Danny boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Feest DJ Danny boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Feest DJ Danny
Feest DJ Danny
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095