Klanttevredenheid
9
Evy & Jeroen

Wil je Evy & Jeroen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Evy & Jeroen voor een evenement.

Biografie Evy & Jeroen

Evy & Jeroen, een akoestisch duo dat live muziek verzorgt op bruiloften, borrels en feesten. De live muziek van dit duo is volledig afgestemd op jouw voorkeuren. Met een uitgebreid repertoire en ruime ervaring zorgen zij voor een persoonlijke touch die elk evenement uniek maakt.

Met de intieme opstelling brengen Evy & Jeroen een flinke dosis energie en een rijke klank. Of het nu gaat om sfeervolle akoestische nummers voor kleine bijeenkomsten of aanstekelijke melodieën om jouw gasten op de dansvloer te krijgen, zij passen zich aan. Er zijn geen tussenpersonen of boekingskantoren; je hebt direct contact met Jeroen of Evy om jouw wensen te bespreken. Van Adele tot Abba en van Suzan & Freek tot Hazes, ze brengen een gevarieerd repertoire.

Evy & Jeroen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Evy & Jeroen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit duo. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Evy & Jeroen

Evy & Jeroen boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Evy & Jeroen
Evy & Jeroen
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095