Klanttevredenheid
9
Everon Jackson Hooi

Wil je Everon Jackson Hooi boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Everon Jackson Hooi voor een evenement.

Biografie Everon Jackson Hooi

Everon Jackson Michael Werner Hooi is geboren op Curaçao op 30 mei 1982. Hij  is een Nederlands acteur van Antilliaanse afkomst. Everon Jackson Hooi is vooral bekend door zijn rol als Bing Mauricius in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Everon Jackson Hooi boeken

Hooi werd geboren op het eiland Curaçao, maar verhuisde op achtjarige leeftijd met zijn moeder naar Nederland. Hij kwam samen met zijn moeder in Dordrecht te wonen. Na het behalen van zijn mavo diploma in, besloot hij de opleiding Audiovisuele Vormgeving te gaan doen aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Tijdens zijn studie was de acteur ook al veel bezig met zijn grote passie acteren.

Boekingen Everon Jackson Hooi

Uiteindelijk nam Hooi een pilot op van zijn zelfbedachte dramaserie Westwijk. In de proefaflevering waren rollen weggelegd voor Lieke van Lexmond, Liza Sips, Wimie Wilhelm en Nasrdin Dchar. De TROS had serieuze interesse, maar tot een aankoop is het nooit gekomen.

Everon Jackson Hooi boeken doe je bij Viking Entertainment!

Everon Jackson Hooi boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze acteur. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Everon Jackson Hooi

Everon Jackson Hooi boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Everon Jackson Hooi
Everon Jackson Hooi
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095