Klanttevredenheid
9
Estée Strooker

Wil je Estée Strooker boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Estée Strooker voor een evenement.

Biografie Estée Strooker

Estée Strooker is een bekende vrouwelijke chefkok die ook is te boeken voor (online) workshops, demonstraties en als spreker voor culinaire evenementen. In Nederland verwierf zij grote bekendheid door als twintigjarige de eerste editie van televisieprogramma MasterChef te winnen. Inmiddels heeft zij twee restaurants, verschijnt ze regelmatig op televisie en is haar derde kookboek in de maak: Pret a Diner. In 2016 maakte ze het boek Vlees noch Vis en in 2018 volgde Estee kookt – de Nieuwe Nederlandse keuken. 

Estée Strooker boeken als spreker 

Niet alleen in haar persoonlijke ambities is Estée Strooker succesvol. In 2012 wordt ze door de website SpecialBite verkozen tot een van de 7 horecahelden en een jaar later wint ze een van de twee publieksprijzen tijdens de kookwedstrijd Smaakvol Gelderland. Daarnaast treedt ze meerdere malen zelf op als jurylid en is ze vaak te horen op de radio. Estée zet zich in voor Dutch Cuisine, omdat we wel wat trotser mogen zijn op onze Nederlandse keuken en de lokale ingredienten waar we over beschikken. Ook voedselverspilling is een onderwerp dat haar aan het hart gaat. Inmiddels is de tv-kok een veelgevraagd spreker tijdens evenementen, workshops en andere culinaire gelegenheden. Ook geeft ze met regelmaat online kookworkshops, al dan niet met bijgeleverd pakket met bijzondere ingredienten.

Estée Strooker boeken doe je bij Viking Entertainment!

Estée Strooker boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze chefkok. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Estée Strooker boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Estée Strooker
Estée Strooker
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095