Klanttevredenheid
9
Erica Greenfield boeken

Wil je Erica Greenfield boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Erica Greenfield voor een evenement.

Biografie Erica Greenfield

Zangeres, Performer, MC (met DJ’s), allround entertainer.
 

Stijl, klasse, professionaliteit, jarenlange podium ervaring en talent van topniveau. Dat krijgt u als u Erica Greenfield boekt op uw event. Erica heeft voor talloze evenementen in binnen- en buitenland de muzikale invulling verzorgd en weet iedereen met haar stem en présence te betoveren. Naast ruim 60 internationale TV-commercials, jingles en leaders waar haar stem op is te horen, heeft ze, naast Nederland, opgetreden in Duitsland, België, Frankrijk, Luxemburg, Engeland, Tsjechië, Spanje, Portugal, Libanon, Azerbeidzjan, Amerika en Thailand.
 

In 2015 schopte Erica het tot aan de halve finale bij Deutschland Sucht Den Superstar (de Duitse versie van Idols), wat haar in Nederland flink wat PR heeft opgeleverd en bekendheid bij onze oosterburen.
 

In 2016 trad ze op als featured artist bij DE Bruiloft van het jaar van Gigi Ravelli in Ibiza. Van 2008 tot 2016 was ze het gezicht van de succesvolle Top 2000 Live Band, die elke winter door de theaters van Nederland toerde en dagelijks bij Frits Spits live op Radio 2 te horen was. Van 2000-2004 was ze leading lady in de Barcelona show van Frank Wentink (Event Centre Aalsmeer) en vanaf 2008 tot heden is ze nog regelmatig te zien in de Dinnershow Pandora van RTL Events in Studio 21 te Hilversum.
 

Erica Greenfield is te boeken als tape act of met live band. 

Erica Greenfield boeken doe je bij Viking Entertainment!

Erica Greenfield boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Erica Greenfield boeken

Erica Greenfield boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Erica Greenfield boeken
Erica Greenfield boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095