Klanttevredenheid
9

Entertainmentbureau

De geschiedenis van het entertainmentbureau gaat dan wel heel ver terug, maar waar de oorsprong ligt valt al lang niet meer te achterhalen. Wel dat er in de loop der jaren een enorme groei is ontstaan in het aantal vormen van een  entertainmentbureau. Dat kwam met name door het ontstaan van coverbands en de enorme groei en diversiteit van die bands. En juist dat maakte het voor zowel publiek als klanten moeilijk de juiste adressen te vinden bij wie ze voor welke band waar moesten zijn.
Viking Entertainmentbureau 

Parallel aan deze vraag en aanbod ontstonden in de jaren 60 van de vorige eeuw dan ook de eerste entertainment bureaus. Entertainment bureaus waren in eerste aanleg dan ook vaak niet meer dan een manager met een band. Met de groei van het aantal coverbands, en zeker door hun stijgende kwaliteit ontstond er voor een entertainment bureau een markt om contacten en contracten te sluiten tussen coverbands en klanten. Bovendien werden er door entertainment bureaus professionals in dienst genomen omdat er een wens ontstond om alleen 'de betere' coverbands in hun stal te willen hebben. Entertainment bureaus gingen bovendien over tot het coachen, het begeleiden en in de markt zetten van bands.
 

Viking Entertainmentbureau

Viking Entertainment ontstond in de jaren 60 en maakt vooral de laatste jaren een enorme groei door. Momenteel is Viking Entertainment in de wereld van bands, artiesten en evenementen een begrip in binnen- en buitenland. Het feit dat iedereen die werkzaam is bij Viking Entertainment uit het werkveld komt, opgetreden heeft of dat dagelijks dan wel wekelijks doet maakt het kantoor onderscheidend. Bovendien is dat ook de reden dat we de wensen en eisen van bands, artiesten en entertainers niet alleen weten, maar ze zelf ook in 'het dagelijks leven' tegenkomen. En dat schept een band, dat vormt expertise en dat maakt dat we weten waar het om draait: entertainment met de hoofdletter E.     
 

Op Zoek Naar Een Entertainmentbureau?    

Neem dan contact op met Viking Entertainment voor het beste advies over entertainment. Met een groot netwerk en zakenpartners kan Viking vele zangers of bands boeken uit verschillende genres voor uw feest of evenement. 

Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095