Klanttevredenheid
9
Edwin Discoshow

Wil je Edwin Discoshow boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Edwin Discoshow voor een evenement.

Biografie Edwin Discoshow

"Ik wil dat iedereen blij is."

Drijvende kracht achter Blijwin is Edwin Rasser. Ras-artiest, presentator en entertainer, vooral bekend als Kinder-DJ. Opvallend is zijn bulderende lach. Werken met kinderen geeft hem veel voldoening. Ik geniet van de interactie. Kinderen zijn puur in hun reactie; ze laten me altijd weten of ik de goede muziek draai. Of het wel leuk is. Kinderen zijn heel duidelijk. Aan de hand van de reacties kan ik direct bijsturen. Ik vind een feest pas een succes als ik alle kinderen heb kunnen betrekken bij de kinderdisco.


In deze super-energieke disco show neemt Blijwin de kinderen mee naar een plek waar ze helemaal zichzelf mogen zijn: het hier en nu. Als geen ander weet DJ Blijwin hoe fijn het is om jezelf te zijn en je te uiten hoe je wilt. En als geen ander weet hij hoe hij de kinderen aan het dansen krijgt zonder dat ze alles na hoeven te dansen. De disco van Blijwin is daarmee het tegenovergestelde van de minidisco: vrij dansen en de muziek volgen.

Alle denkbare muziekstijlen komen aan bod: rock, ballet, pop en ook iets harder dan dat. Blijwin zingt zijn eigen hits (Badkamer Ballet, Rocken op m'n Luchtgitaar, Onesie Dansie) en draait de populairste muziek (Kinderen voor Kinderen, 'TikTok'). Een spektakel voor de hele familie waar de hele familie van geniet, de kinderen meer dansend, de ouders meer kijkend.


Voel je vrij, Dans met mij, Samen blij

Edwin Discoshow boeken doe je bij Viking Entertainment!

Edwin Discoshow boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Edwin Discoshow
Edwin Discoshow
Edwin Discoshow
Edwin Discoshow
Edwin Discoshow

Edwin Discoshow boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Edwin Discoshow
Edwin Discoshow
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095