Klanttevredenheid
9
Edwin Diergaarde boeken

Wil je Edwin Diergaarde boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Edwin Diergaarde voor een evenement.

Biografie Edwin Diergaarde

Vanaf 2009 is Edwin op zaterdagavond van 22.00 tot 24.00 uur te horen in het Radio 2-programma The best of 2night. In dit programma krijgt met name muziek uit de laatste drie decennia aandacht. Daarnaast presenteert hij elke werkdag tussen 16.00 en 19.00 uur Dier op Decibel en op vrijdagavond Ministry of Beats op radio Decibel. Edwin is bovendien op doordeweekse dagen de vaste invaller van Daniël Dekker als presentator van de Gouden Uren. Ook is zijn stem regelmatig te horen in radio- en televisiecommercials en diverse televisieprogramma's.

Edwin Diergaarde was tot hij naar de TROS overstapte zes jaar bij Veronica actief als dj. Voordien werkte hij voor verschillende lokale radiostations (onder meer X-tra 108 in Amsterdam, Midstad FM in Utrecht) en bij het commerciële Power FM. Hij werkte enige jaren bij de Stichting Nederlandse Top 40, waarna hij bij Radio Veronica belandde. Na zes jaar verkaste hij vervolgens naar de TROS. Sinds Februari 2009 bij het jonge en dynamische Radio Decibel. Hier krijgt hij de kans om elke middag tussen 16 en 19 uur samen met jou de werk- of schooldag op woeste wijze af te sluiten. Wat dat woeste nou precies inhoudt is moeilijk uit te leggen. Je krijgt er in elk geval heel veel energie van.

Bovendien valt er altijd wel wat te winnen!! Vergeet op vrijdagavond ook niet te luisteren naar Ministry Of Beats. Vanaf 21 mag het volume van je radio nog een stuk harder voor de nieuwste dance releases die gedraaid worden door de beste DJ's uit binnen- en buitenland. En Edwin doet dan alsof ie er ook verstand van heeft en praat het geheel aan elkaar. Daarnaast hoor je Dier ook nog regelmatig als de 'station-voice' van Decibel door je speakers knallen dus eigenlijk kun je niet om hem heen!

Edwin Diergaarde boeken doe je bij Viking Entertainment!

Edwin Diergaarde boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Edwin Diergaarde boeken
Edwin Diergaarde boeken

Edwin Diergaarde boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Edwin Diergaarde boeken
Edwin Diergaarde boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095