Klanttevredenheid
9
Edward Val boeken

Wil je Edward Val boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Edward Val voor een evenement.

Biografie Edward Val

Edward John Val wordt op 29 april 1967 in Baarn geboren en groeit op in het Veluwse Nijkerk. Geïnspireerd door Dire Straits-voorman Mark Knopfler begint hij op 12-jarige leeftijd met gitaar spelen. Vanaf dat moment weet hij dat muziek hem iets te zeggen heeft. Val studeerde marketing en psychologie en werkte voor verschillende cd-maatschappijen. Op z’n 24ste trekt hij met rugzak en gitaar door Australië, Nieuw Zeeland, Singapore, Maleisië en Thailand. Daarna musiceert hij nog een half jaar in Griekenland. Daarna begint Edward professioneel met het verzorgen van akoestische live-muziek tijdens recepties, diners, evenementen en andere feestelijke gelegenheden.

Edward de Troubadour. In de middeleeuwen hoorde je ze overal. De minstrelen die met een veer op hun hoed, van kasteel naar kasteel trokken. Met Oud-Nederlandse liederen. Edward heeft deze oude ambacht gecombineerd met een vlotte prersentatie en een opgewekt eigentijds repertoire. Al zingend beweegt hij zich onder uw gasten. De troubadour-act kan onder andere worden ingezet bij de verwelkoming van de genodigden.

Edward Val boeken doe je bij Viking Entertainment!

Edward Val boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Edward Val boeken
Edward Val boeken

Edward Val boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Edward Val boeken
Edward Val boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095