Klanttevredenheid
9
Ed Nieman

Wil je Ed Nieman boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ed Nieman voor een evenement.

Biografie Ed Nieman

In 1994 presenteerde Ed Nieman samen met Gaston Starreveld het radio programma "Broodje Noordzee" op radio Noordzee Nationaal. Min of meer als grap namen Gaston en Ed (als leadzanger) onder de naam "Die Knapen" een CD-single op met de titel "Leve De Après-ski". Dit werd de eerste hit voor Ed Nieman. De 2e single "Leve De Lol" werd een feest-klassieker.

In 2003 tekende Ed Nieman een nieuw platencontract bij platenmaatschappij Berk Music te Eindhoven. Er volgden een aantal nieuwe singles: "Eén Groot Feest", "Want als je lacht" en een nieuw album "Als Je Lacht". In September 2004 bracht Ed Nieman een respectvol eerbetoon aan André Hazes met de prachtige ode "Dag André". In oktober 2004 verscheen Ed's eerste DVD "Zo Lang de zon maar schijnt". Hierop staan twaalf door Ed gezongen, vrolijke liedjes.

De single "Maria Maria" kwam uit in Mei 2005, een vrolijk up-tempo nummer geheel in de stijl zoals we die inmiddels van Ed Nieman gewend zijn.
In het voorjaar van 2007 verschijnt een remake van zijn feestklassieker "Leve de lol" (Partymix). Er werd er een vrolijke clip van dit nummer geschoten in De Smelt in Assen. In Maart 2007 kwam dan eindelijk het lang verwachte nieuwe CD Album "Ga met me mee" uit. De laatste nieuwe single en videoclip van Ed Nieman heet "Want de Accordeon", welke volop wordt gedraaid in het feestcircuit.

Live maakt Ed van zijn optredens één groot feest. Met zijn imposante lijf en dito stemgeluid zorgt Ed Nieman ervoor dat zijn optredens een geweldige belevenis zijn.

Ed Nieman boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ed Nieman boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Ed Nieman
Ed Nieman
Ed Nieman

Ed Nieman boeken?

EUR Prijs v.a. € 795,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ed Nieman
Ed Nieman
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095