Klanttevredenheid
9
Duo Flitzzz

Wil je Duo Flitzzz boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Duo Flitzzz voor een evenement.

Biografie Duo Flitzzz

Een allround, flitzzzend en professioneel muzikaal en geschoold duo bestaande uit zangeres Lida Roseboom-Nuismer en Hidde Poppen, toetsen en zang. De muzikale wegen van Lida en Hidde kruisen elkaar al jaren en de gezamenlijke passie voor muziek, heeft uiteindelijk geresulteerd in deze succesvolle samenwerking!

Beiden hebben de sporen in de muziek ruim verdiend, en ze nemen u dan ook mee op een reis door de tijd met de verschillende muziekstijlen van de afgelopen decennia. Door de ruime ervaring kunnen ze op ieder feest of gelegenheid ‘inspelen’ naar ieders behoefte en wens.

Flitzzzend Feest

Ze spelen graag op uw bruiloft, receptie, jubileum, verjaardag, personeelsfeest, festival, tentfeest of tuinfeest. Een groot feest of iets intiemer. Voor hun geen probleem. Ze zijn uitgerust met hun eigen geluids- en licht installatie en eigen geluidsman.

Ze zijn breed qua repertoire. Een mix van disco, pop, rock, Duits en Nederlandstalig. Alles komt voorbij. Het duo maakt er een onvergetelijke happening van.

Flitzzz! goes acoustic

Moderne of classic pop of easy listening. Akoestisch uitgevoerd en geschikt voor uw intiem feestje, op t terras of tijdens het diner. Of als achtergrondmuziek of fijne luistermuziek.

Flitzzz! goes….?

Een thema feestje in gedachten? Disco, rock, “foute muziek”. Of in combinatie met een live popquiz? Ook dit bestaat tot de mogelijkheden.

Duo Flitzzz boeken doe je bij Viking Entertainment!

Duo Flitzzz boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit duo. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Duo Flitzzz
Duo Flitzzz
Duo Flitzzz
Duo Flitzzz
Duo Flitzzz
Duo Flitzzz
Duo Flitzzz
Duo Flitzzz
Duo Flitzzz
Duo Flitzzz
Duo Flitzzz
Duo Flitzzz
Duo Flitzzz
Duo Flitzzz

Duo Flitzzz boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Duo Flitzzz
Duo Flitzzz
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095