Klanttevredenheid
9
Duo Flitzzz

Wil je Duo Flitzzz boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Duo Flitzzz voor een evenement.

Biografie Duo Flitzzz

Flitzzz! allround music

Flitzzz! Een allround, flitzzzend en professioneel muzikaal duo bestaande uit zangeres Lida Roseboom-Nuismer en Hidde Poppen, toetsen en zang. 

De muzikale wegen van Lida en Hidde kruisen elkaar al jaren en de gezamenlijke passie voor muziek, heeft uiteindelijk geresulteerd in deze succesvolle samenwerking!

Beiden hebben de sporen in de muziek ruim verdiend, en ze nemen u dan ook mee op een reis door de tijd met de verschillende muziekstijlen van de afgelopen decennia.

Door de ruime ervaring kunnen ze op ieder feest of gelegenheid 'inspelen' naar ieders behoefte en wens. Receptie, verjaardag, jubileum, bruiloft, diner-dansant, bedrijfsfeest of bijeenkomst, van mooie luisterliedjes tot disco, Nederlandstalig, Duits, pop en rock, kortom, totaal allround!

Flitzzz! beschikt over een eigen, professionele (EV, Dynacord, Carver, Harrison enz.) licht-en geluidsinstallatie, geschikt voor kleinere en grotere locaties. De eigen geluidstechnicus zorgt altijd voor een aangepast geluidsniveau. 

Zo maken ze ieder feest tot een succes!

En dan heeft Flitzzz! nog een exclusief en uniek concept! 

Flitzzz! & Friends. 

Het duo kan desgewenst worden aangevuld met een "Friend". Houdt u bijvoorbeeld van de onvervalste rauwe stem van Joe Cocker? Daar is een Friend voor. Of is Elvis of wellicht Normaal uw favoriet? Ook daar heeft Flitzzz ! de Friends voor!

Zo krijgt uw feest een extra, persoonlijk tintje. Informeer gerust naar de mogelijkheden!
 

Duo Flitzzz boeken doe je bij Viking Entertainment!

Duo Flitzzz boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit duo. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Duo Flitzzz
Duo Flitzzz
Duo Flitzzz
Duo Flitzzz
Duo Flitzzz
Duo Flitzzz
Duo Flitzzz

Duo Flitzzz boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Duo Flitzzz
Duo Flitzzz
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095