Klanttevredenheid
9
Driven

Wil je Driven boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Driven voor een evenement.

Biografie Driven

Gedreven muzikanten die weten wat feest is!

Al bijna een decennium lang zijn de rasmuzikanten van allround coverband Driven bezig feestvierend Nederland, en zelfs soms het buitenland, te veroveren. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, studentenfeest, kermis, festival, braderie, of een receptie, diner of huwelijksceremonie. 

Waar de naam 'Driven' valt, worden vaak de woorden 'enthousiasme', 'muzikaliteit' en 'gedrevenheid' in dezelfde adem genoemd. Aan de laatste dankt Driven haar naam maar ook de andere termen zijn onlosmakkelijk met de band verbonden. Want met hun veelzijdigheid en flexibiliteit in repertoire, het enthousiasme op het podium, de interactie met elkaar en het publiek, én natuurlijk de steengoede muziek en ijzersterke zang is Driven een graag geziende band in het circuit!

Het geheim van Driven is moeilijk te verklaren, maar iedereen die de band ooit heeft mogen meemaken zal be-amen dat je onmiddelijk wordt meegesleurd in een positieve baan rond een muzikale wereld van entertainment. Niet alleen de muziek staat centraal maar juist ook het publiek, want naast het brengen van een herkenbaar maar toch zeer uitgebreid repertoire gaat een optreden van Driven gepaard met de nodige en gepaste interactie met de zaal. Waar veel coverbands achterblijven in het onderdeel enterainment heeft Driven de insteek dat de basis van een leuke geslaagde avond meer is dan alleen steengoede muziek. Om mensen écht te kunnen pakken is méér nodig. Spontane improvisaties, gastoptredens, verzoekjes van A tot Z, unieke woordspelingen en vooral veel humor zijn de ingrediënten waarmee Driven dit elke avond weer voor elkaar weet te krijgen! Door haar enorme flexibiliteit en jarenlange ervaring weet Driven in een mum van tijd de zaal en het publiek te 'lezen' en past de band haar voorkomen aan de situatie aan, totaal afhankelijk van de sfeer van de avond. Het gevolg:...

Een gegarandeerd onvergetelijke avond, voor jong en oud!

Driven boeken doe je bij Viking Entertainment!

Driven boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Driven boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Driven
Driven
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095