Klanttevredenheid
9
Dragqueen Envy Peru

Wil je Dragqueen Envy Peru boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dragqueen Envy Peru voor een evenement.

Biografie Dragqueen Envy Peru

Na het winnen van vier uitdagingen in de Nederlandse versie van RuPaul's Drag Race, werd Envy Peru de eerste gekroonde winnaar van Drag Race Holland en de eerste Peruaanse winnares in de franchise.

Envy Peru is nu een beroemde naam, niet alleen in Nederland maar wereldwijd, dankzij de internationale uitzending en ondertiteling van Drag Race Holland. Ze staat bekend om haar vriendelijke persoonlijkheid, professionele werk, indrukwekkende optredens en unieke mode en make-upstijl.

Sinds haar overwinning heeft Envy Peru schitterende rollen gespeeld in Nederlandse tv-shows en heeft ze internationale interviews gegeven aan publicaties zoals Entertainment Weekly en Attitude Magazine.

Envy tourt wereldwijd, met optredens in verschillende landen, en heeft twee vaste optredens als leading lady in "the Amsterdam Drag Show" en "the Rotterdam Drag Show."

Ze heeft ook succesvolle samenwerkingen met merken zoals M.A.C. Cosmetics en Booking.com, waardoor ze een prominent figuur is in de wereld van drag en entertainment.

Dragqueen Envy Peru boeken doe je bij Viking Entertainment!

Envy Peru boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze dragqueen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Dragqueen Envy Peru

Dragqueen Envy Peru boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dragqueen Envy Peru
Dragqueen Envy Peru
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095