Klanttevredenheid
9
Dotan

Wil je Dotan boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dotan voor een evenement.

Biografie Dotan

In het voorjaar van 2011 was hij er ineens. Giel Beelen noemde hem al de belofte van 2011 en zijn debuutalbum "Dream Parade" was een groot succes met als uitschieter de single "This Town", die zelfs werd uitgeroepen tot 3FM Megahit. Deze 26 jarige singer-songwriter uit Amsterdam, die zijn muzikale carrière volledig zelf op poten heeft gezet, werkt inmiddels hard aan zijn tweede studioalbum "7 Layers", dat op 25 oktober uit zal komen. Voor dit album werkt hij onder andere samen met Thomas Dybdahl en Chris Bond (Ben Howard) en de albumpresentatie in de grote zaal van de Paradiso verkocht ruim zes maanden vooraf uit! Geniet van de sterke liedjes, aangrijpende teksten, dynamische productie en volwassen sound. Must-see!

Dotan boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dotan boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Dotan

Dotan boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dotan
Dotan
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095