Klanttevredenheid
9
Don't Doubt

Wil je Don't Doubt boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Don't Doubt voor een evenement.

Biografie Don't Doubt

Don’t Doubt - the No Doubt tribute

Don’t Doubt mag je gerust een unieke band noemen. Het is namelijk de enige No Doubt tribute in de Benelux. De band neemt je mee terug naar de 90’s en 00’s met grote hits als Don’t Speak, Just A Girl, Underneath It All en It’s My Life.

Verwacht een energieke rock show met verassende uitstapjes naar ska en reggae, afgewisseld met de dansbare nummers van frontvrouw Gwen Stefani, zoals What You Waiting For, Hollaback Girl en The Sweet Escape. Met Don’t Doubt op uw evenement/festival is succes verzekerd en gaat het dak er gegarandeerd af.

De liveshow varieert van 1 x 60 minuten tot 2 x 50 minuten.
Alle hits van No Doubt en Gwen Stefani komen aan bod, variërend van pop/rock tot ska/reggae. Zo is het voor ieder wat wils en gaat gegarandeerd het dak er af.


“Jullie waren geweldig! Wat hebben wij genoten, alleen maar complimenten over de band gehad! Super dat jullie er waren, volgend jaar weer.” (organisatie Vijverfestival Ojadasawa ‘21)

Don't Doubt boeken doe je bij Viking Entertainment!

Don't Doubt boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze tribute band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Don't Doubt
Don't Doubt
Don't Doubt

Don't Doubt boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Don't Doubt
Don't Doubt
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095