Klanttevredenheid
9
DOMINIQUE

Wil je DOMINIQUE boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DOMINIQUE voor een evenement.

Biografie DOMINIQUE

DOMINIQUE is back! Sinds eind 2022 volgen de nieuwe nummers elkaar in rap tempo op. Van de echte Aprés-Ski hit 'WAANZIN' tot een vergeten pareltje van 'de keizer van het Vlaamse lied' Will Tura, 'ZONDER JOU BEN IK VERLOREN'. Na deze prachtige ballade bracht hij 'KLEUR' uit, geen cover maar originele muziek.

DOMINIQUE wordt ook wel een van de beste warme stemmen van Vlaanderen genoemd. In 1990 scoorde hij een waanzinnige TOTZ hit met zijn eigen versie van de Matthias Reim-hit 'VERDOMD IK MIS JE'! Daarna volgden er nog enkele nummers onder de naam Nic Caan, zoals 'Trouw je met mij', 'Verliefd' samen met Adya en singles als 'De Hemel Brandt', 'Voorbij en Gedaan', 'Net voor de Storm komt', 'Waanzin', 'Wij 2 Alleen', 'Por Favor'.

DOMINIQUE boeken doe je bij Viking Entertainment!

DOMINIQUE boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
DOMINIQUE
DOMINIQUE

DOMINIQUE boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
DOMINIQUE
DOMINIQUE
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095