Klanttevredenheid
9
DJ workshop

Wil je DJ workshop boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ workshop voor een evenement.

Biografie DJ workshop

DJ Battle is een activiteit voor jongens en meisjes van 5 t/m 15 jaar en ouder, waarbij na een instructie van slechts 30 seconden kan worden geëxperimenteerd met 700 ritmes en 140 scratch variaties. Verder kunnen live effecten worden toegevoegd als echo, delay, distortion, phaser en wah-wah sounds. De jeugd mixen als een echte DJ voor zichzelf op de hoofdtelefoon, dus laagdrempelig, uitdagend en veilig tegelijk!

“Meneer, waar kun je zo’n apparaat kopen?” 

Deze vraag wordt elke draaidag een aantal keren gesteld door de deelnemende jongens en meisjes. Dit zegt veel over de beleving en de lage drempel van doen en succes te ervaren!

Het evenementen instuif programma DJ Battle heeft een grote capaciteit, omdat de doorloop snelheid hoog kan liggen. Met 14 scratchboxen kunnen tussen de 80 en 140 kinderen per draai uur het deejayen beleven. Bij kleinere aantallen kinderen kunnen de kinderen onder begeleiding dieper op het aantal mogelijkheden van de scratch-box ingaan. Ook bestaat de mogelijkheid in workshopvorm te werken, zodat groepsgewijs stap voor stap de mogelijkheden worden geïnstrueerd en geoefend.

De DJ Battle is in te huren als basisprogramma met 14 scratchboxen.
Optioneel is de DJ Battle Performance, waarbij een muziekinstallatie met link naar 8 scratchboxen zorgt voor de mogelijkheid het live mixen van de jongens/meisjes te laten horen aan de omstanders.

Kinderen van 5 jaar oud zullen vooral met plezier geluiden ontdekken. Naar mate de leeftijd vordert zie je de jongeren steeds vaker al ‘ja-knikkend’ de beats volgen en oriënteren op de mix mogelijkheden. De instructeur kan met telkens slechts één korte aanwijzing een deejay in spé minuten lang mix- en scratch plezier bieden. DJ Battle is op elk event een succes!

DJ workshop boeken doe je bij Viking Entertainment!

DJ workshop boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
DJ workshop
DJ workshop
DJ workshop
DJ workshop
DJ workshop
DJ workshop

DJ workshop boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
DJ workshop
DJ workshop
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095