Klanttevredenheid
9
Workshop Vuurspuwen

Wil je Workshop Vuurspuwen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Workshop Vuurspuwen voor een evenement.

Biografie Workshop Vuurspuwen

Workshop vuurspuwen:
Altijd al zelf eens met vuur willen spelen? grijp nu je kans om het op een veilige manier uit te proberen. Workshop vuurspuwen Iedereen kan leren vuurspuwen.
Het is een combinatie van zelfvertrouwen, techniek en goed letten op de veiligheid. Tijdens onze cursus vuurspuwen leer je in drie stappen verantwoord en veilig vuurspuwen.

Stap 1: veiligheidsinstructie
Vuur is altijd gevaarlijk en we gaan er met respect mee om. Daarom krijg je eerst een uitgebreide veiligheidsinstructie. We starten pas met stap 2 als alle deelnemers de veiligheidsinstructie hebben begrepen en er akkoord mee gegaan zijn.
Stap 2: techniek
Vuurspuwen vereist een speciale sproeitechniek met de lippen. Niet moeilijk om te leren, maar het is wel belangrijk dat je het onder de knie hebt. Je oefent dus met water of melk
Stap 3: het echte werk
Heb je de techniek in de vingers én heb je zelf vertrouwen in je handelen én hebben wij er vertrouwen in? Dan gaan we verder met het echte werk. Met speciale, niet-giftige olie spuw je je eerste vlammen. Een wow-moment! Daarna krijg je tijd om je techniek te perfectioneren. Sommige cursisten maken vlammen tot vijf meter hoog!
De workshop vuurspuwen duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Workshop Vuurspuwen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Vuurspuwen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Vuurspuw act  Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Workshop Vuurspuwen
Workshop Vuurspuwen

Persfoto's

Workshop Vuurspuwen boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Workshop Vuurspuwen
Workshop Vuurspuwen
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095